Werkwijze Bedrijfsfotografie

We ontkomen er niet meer aan om online te gaan. Iedereen komt er veelvuldig mee in aanraking. Als bedrijf is het dan ook essentieel om je op de juiste manier te presenteren aan je (potentiële) klanten. Beelden dragen bij aan het succes van een onderneming. En geven aan waar de onderneming voor staat. Als commercieel fotografe weet ik dicht bij de onderneming te blijven. Door de juiste foto’s te nemen laat ik de indentiteit van de onderneming zien met de bijbehorende producten en/of diensten.

 

Tijdens een shoot richt ik mij op de 3 P’s waar ik als commercieel fotografe voor sta, namelijk “People, Product & Process.

 

People: het portretteren van mensen op locatie, maar ook het fotograferen van werknemers terwijl zij aan het werk zijn. Veelal verhalend (documentairestijl) vastgelegd

 

Product: het fotograferen van het product of dienst. Zo vastgelegd dat duidelijk is waar het voor staat. Eventueel in combinatie met de “People & Process”, waarin het product / dienst leidend blijft.

 

Process: het in beeld brengen van het gehele proces. Al dan niet in combinatie met “People & Product”. Dat is vaak een combinatie van overzichtsfoto’s en detail foto’s van het proces.

 

Werkwijze

Zit jij met een van de onderstaande vragen?

 Wil jij je website aantrekkelijker maken en de bezoekersaantallen verhogen?

 Ga je een webshop opzetten?

 Ben je bezig met een jaarverslag of jaarboek?

 Behoefte aan een naslagwerk in de vorm van een (digitaal) fotoalbum naar aanleiding van een groot project?

 Wil je je bedrijf in beeld brengen en heb je behoefte aan representatieve foto’s van je bedrijf, werknemers, producten en processen?

 Of heeft je bedrijf behoefte aan professioneel beeldmateriaal? Dan ben je bij mij als commercieel fotografe op de juiste plaats en help ik je graag verder.

Vooraf aan een shoot zullen wij bespreken wat de wensen zijn en vooral ook wat je als bedrijf zijnde met de foto’s wilt bereiken. Naar aanleiding van dat gesprek zal ik mijn shoot voorbereiden en indien nodig de locatie vooraf bekijken.

Tijdens het fotograferen gebruik ik professioneel fotoapparatuur, waaronder een full-frame  camera, diverse hoge kwaliteits lenzen, 360 graden camera, reportage flitser en een fotomast die het mogelijk maak om foto’s te nemen tot een hoogte van 8 meter. Mijn streven is om zoveel mogelijk met natuurlijk licht te werken dat zorgt voor een evenwichtig beeld.

Nadat de fotoshoot heeft plaats gevonden zal ik (zo nodig in overleg) foto’s selecteren. De geselecteerden beelden zal ik nabewerken in Lightroom en Adobe Photoshop en op kleurzweem, kleurhelderheid, oneffenheden en vertekeningen corrigeren.

Fotobestanden worden in hoge resolutie van 300 dpi aangeleverd en in gewenste kleurprofielen aangeleverd. SRGB Voortent websites en RGB of CYMK Voor print. Het beeldmateriaal kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. De beelden zijn licentie vrij, echter het auteurs recht blijft bij Saskia Bruijns Fotografie.

Indien je meer informatie wenst of je wilt een op maat gemaakte offerte kan je het beste contact met mij opnemen via het contactformulier of via info@saskiabruijns.nl