Diensten en Service

Bij de verkoop van een huis of bedrijfspand is de eerste indruk bepalend. Het hebben van goede foto’s dragen daaraan bij.

Aantrekkelijke foto’s spelen een grote rol bij de eerste oriëntatie van potentiële kopers van de woning of het bedrijfspand. Tevens zorgt het voor meer views en het zorgt voor een grote kans op een bezichtiging van de woning of het pand.  Dat is de reden waarom steeds meer makelaars en huiseigenaren een professionele fotograaf inhuren. De kosten daarvan worden eenvoudig terugverdiend met de snelle verkoop van het huis of pand.

Als professioneel vastgoed fotograaf bied ik een pakket van styling, fotografie, video en beeldbewerking aan. Hierbij kan de woning op een professionele manier getoond worden op o.a. Internet, brochures e.d.  

De kracht van Saskia Bruijns Fotografie is dat er een persoonlijke service geboden wordt. Dat houd in dat je altijd direct contact hebt met mij als fotograaf. Als er iets is of er zijn aanvullende wensen kan dat op ieder moment besproken worden. Ik streef naar een optimale communicatie en een snelle levering. 

 

Aan te bieden diensten en service

De benoemde diensten en services met een “*” zijn standaard van toepassing.

– Verkoopstyling*

– Woningfotografie*

– 360 graden fotografie en step-through

– Hoogtefotografie (indien geschikt voor het huis en <windkracht 5*

– Walk through video

– Beeldbewerking*

– Plattegronden

– Meetrapport

– Checklist ter voorbereiding aan de fotoshoot*

– Slecht weer garantie*

– Snelle communicatie*

– Binnen 24-48 uur gevraagde diensten aangeleverd*

– Een aanspreekpunt*