Werkwijze

Bij de verkoop van een huis of bedrijfspand is de eerste indruk bepalend.

Het hebben van goede foto’s dragen daaraan bij.

Juist aantrekkelijke foto’s spelen een grote rol bij de eerste oriëntatie van potentiële kopers van woning of bedrijfspand. Tevens zorgt het voor meer views en een grote kans op een bezichtiging van de woning of het pand.  Dat is de reden waarom steeds meer makelaars en huiseigenaren een professionele fotograaf inhuren. De kosten daarvan worden eenvoudig terugverdiend met de snelle verkoop van het huis of pand.

Als professioneel vastgoed fotograaf bied ik een pakket van styling, fotografie en beeldbewerking aan. Binnenkort zal dat worden uitgebreid met video. Hierbij kan de woning op een professionele manier getoond worden op internet, in brochures en andere media.

De kracht van Saskia Bruijns Fotografie is dat er een persoonlijke service geboden wordt. Met oog voor detail voer ik met plezier mijn vak uit. Ik neem de tijd om van iedere shoot iets mooi te maken. Dat houd in dat je altijd direct contact hebt met mij als fotograaf. Er zijn korte “lijnen”, waardoor er duidelijkheid is en er snel geanticipeerd kan worden op situaties.

Als er iets is of er zijn aanvullende wensen kan dat op ieder moment besproken worden. Ik streef naar een optimale communicatie en een snelle levering.

Als je geïnteresseerd bent in mij als fotograaf voor je woning of pand zullen we allereerst je wensen bespreken. 

Vervolgens zal ik je een check-list overhandigen die je helpt om de woning of het pand foto klaar te maken. 

Tijdens de fotoshoot verzorg ik de verkoopstyling, zodat de woning een zo groot mogelijke doelgroep aanspreekt.  De woning stylen voor verkoop doe ik door “rust voor het oog” te creëren. Storende attributen worden verwijderd en de sterke punten van de woning of het pand worden benadrukt. Indien nodig maak ik gebruik van eigen accessoires om het geheel nog aantrekkelijker te presenteren. Een shoot zal in en om het huis plaatsvinden en duurt ongeveer 1,5 uur. Ik maak daarbij gebruik van professionele apparatuur en lenzen die speciaal geschikt zijn voor interieur fotografie. Bij slecht weer zoals regen en sneeuw bied ik als service aan om de foto’s rondom het huis naar wens opnieuw te maken. Een huis ziet er tenslotte altijd aantrekkelijker uit bij goed weer.

Na de shoot zal ik de foto’s bewerken in Lightroom en Photoshop. 

Afhankelijk van de grote van de opdracht zijn de foto’s en video’s beschikbaar binnen 24-48 uur. De foto’s kunnen gebruikt worden voor internet, brochures en andere doeleinden.